Пиърс Броснан ни разтопи с тези сърцераздирателни думи към жена си!

Свят

Пиърс показа на всички какъв великолепен кавалер е ! Той направи това ,като сподели две изключително романтични кадъра в компанията на любящата си съпруга,гарнирани с опияняващи думи ,които биха разтопили сърцето на всяка нежна половинка.След като видяхме това ,ние вече нямаме никакво съмнение ,че той е един любящ и прекрасен съпруг.

Всичко това е по случай 67-мия рожден ден на световно известния актьор от залата на славата в Холивуд. Познатият на всички като Ейджънт 007 явно е бил много развълнуван от празникът си и именно затова е решил да осведетелства безграничната си любов към съпругата си. В написаното от него ,той благодари на всички които са направили празникът му толкова незабравим ,като за финал сравни съпругата си с луната ,звездите и слънцето!

От снимките се вижда ,че те се целуват на красив залез ,държейки чаши с вино.  Те сключват брак точно в началото на новият век и до ден днешен са неразделни. Заедно тяхната любов е породила двама сина,единият от които преди няколко дена е завършил висше образование в престижен университет и това също не остава непоказано в профила на актьорът !

Синът му ,който е от първият му брак през 80те години,пък не лежи на плещите на известния си баща ,като се занимава с моделство и музика.