Ето какъв специален подарък получи Гришо по случай рождения си ден

България, Свят

Миналата седмица рожден ден празнува не кой да е ,ами именно най-успешният и световно известен наш тенесист-Григор Димитров.Той навърши 29 години и получи специална награда от не кой да е ,ами от ATP-Световната асоциация по мъжки тенис.

Интересното е ,че подаръкът не беше паричен или материален ,ами напротив.Той беше сантиментален.Той получи специално направено видео в негова чест с всички забавни моменти в кариерата му досега на корта и извън него.

Несъмнено той ни е карал да се гордеем истински ,че сме българи.Всички тези среднощни ставания да го гледаме в 3 ,4 сутринта ,как мачка имена от световно величие на американска земя.Всички нерви които сме изхабили когато не се е представял на най-добро ниво или му е липсвал късмета.Това няма как да го забравим.

Именно заради това нашият екип се присъединява към пожеланията си към него да бъде жив и здрав ,все така винаги красив и магнетичен,както и да продължава да ни радва с изявите си от световните кортове .Както и се надяваме да не забравя от къде е тръгнал и да се гордее винаги със страната си и да ни показва навсякъде ,за да може и ние около него да растем като нация и известност пред света.