Алена:Протестите ще бъдат напълно неуспешни ! Това е последен мандат на Радев!

Uncategorized

От какво и кого да се пази? Много пъти вече го казах, но ефект сякаш не виждам. Дали са предприети правилните действия от партия ГЕРБ след напускането на Цветан Цветанов ще се види на изборите за Народно събрание.

Най-голямата опасност за Борисов и ГЕРБ са предателите в партията. Много са по места и в парламентарната група. Тези хора са по-опасни от Радев, от опозицията и от протестиращите на улицата. Някои от тези сучат от две, а по-наглите и от три крави. И защо да не го правят след като лидерът нехае. Предателите в ГЕРБ са ядката на електората на Цветанов.

– Как ще се развият отношенията между Радев и Борисов, които са белязани от голям разрив?

– Тези отношения могат да се развиват позитивно, ако желанието е двустранно, а не едностранно. А че е едностранно, доказва нарастващо противопоставяне от страна на Радев към Борисов и продължаващото нагнетяване на омраза и разделение в обществото от президента.

За случващото се съм писала миналата година: “Трудностите във вътрешен и международен план заради Уран през 2020 година са увеличени, а във взаимодействие с рождената дата на България, 27.10.679 година, са удвоени. Не е възможно да бъде спряно противопоставянето на институциите правителство – президент, напротив, ще нарасне. Правителството е подвластно на трудна година за България, на трудна година в първата й половина за министър-председателя и на година на неконтролируеми емоции за президента, който няма да се откаже да лее вредни слова, зареждащи го с енергия, та да си гради липсващото му самочувствие колко е всемогъщ, умен и велик. Надявам се, че с разума си премиерът няма да допусне противопоставянето да избухне в крайни проявления и неочакваности във вреда на България, но и в междуличностна война, в която народът ще плати сметката, а президентът, колкото и да ласкае егото си, ще е губещ.

Пропастта между двамата е непреодолима, не заради политическите им позиции, а заради заложеното като характеристики в рождената им звездна карта.

Борисов е от близнаците лидери, широко скроен, неразумно доверчив, лесно менящ мнението си, податлив на влияние, мнителен и българофил. Добронамерен, винаги готов да търси разбирателство и компромис, дори и в собствена вреда. Човек с харизма.

Радев е на другия полюс сред родените в Близнаци. Напълно лишен от лидерски качества егоист, егоцентрик, тесногръд човек, за който личното благо е над всичко – над народа, над Бог, над БСП дори, ако още не са го разбрали. Това ни казва датата му на раждане. Човек, успяващ чрез противопоставяне.

Такива са характеристиките им. Такива са и в живота и ще останат такива, след като дойде време да приключат с политическата си кариера.

– Какво вещаят звездите за Румен Радев,  който нахъсва протестиращите и според мнозина разделя обществото – каква ще е политическата му съдба?

– Политическата му Съдба е предизвестена. Втори мандат няма да има, колкото и да го мечтае, веднъж защото астрологичните аспекти го разкриват. Втори път, защото този човек, в качеството си на  фигурант, мисля, че вече плаши с неадекватните си действия тези, на които сега е полезен и удобен. Не е необходимо да си астролог и да анализираш звездната му карта, за да си наясно, че ако този човек се домогне до цялата власт, горко му на народа, горко им и на стоящите в сянка, на които върши черната работа сега. Въпреки астрологично песимистичното политическо бъдеще на Радев, нека не се заблуждаваме. Този човек направи много зло на България и във вътрешен и в международен план, неслучайно е нежелан извън България. Енергията му за злотворство е огромна, егоцентризмът му не знае граници, вероятно заради липсващите му качества на политик и държавник.